If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Падате ли си по суинга, посещавали ли сте такъв клуб или частно парти?
Суско отива изтупан към суйнг парти,Суско стига бе бате много па на сериозно се зимаш ти си си повервал нещо...да не са те излъгали че ще те вземат в Рая ако си послушен преди Коледа...
Рибар,Суската не се взима на сериозно,просто не му стиска да се вземе на несириозно
1750 посещения,150 мнения само от 17 човека,6 отговорили с ДА,22 с Не и не бих желал,8 с Не,но бих желал.........ако темата беше ,,Бихте ли участвали в масовка без вашата половинка",резултатите щяха да са,3500 посещения,около 1500 мнения,поне от 150 човека,100 отговорили с ДА,42 с Не но бих желал,и само 8 Не и не бих желал........
1750 посещения,150 мнения само от 17 човека,6 отговорили с ДА,22 с Не и не бих желал,8 с Не,но бих желал.........ако темата беше ,,Бихте ли участвали в масовка без вашата половинка",резултатите щяха да са,3500 посещения,около 1500 мнения,поне от 150 човека,100 отговорили с ДА,42 с Не но бих желал,и само 8 Не и не бих желал........
kajo, мечтата ти за обществена комуна, в която всеки го слага на всеки по всяко време, очевидно няма да се сбъдне тук.
Така че успокой малко топката и остави хората сами да преценяват, кога и с кой да си лягат. Търсиш нещо, което няма как да намериш.
Приеми, че идеята за смяна на партньорите намира почва само в една по-гладка умствена сфера.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Приеми, че идеята за смяна на партньорите намира почва само в една по-гладка умствена сфера.
Собствените ти принципи някои ден може да ти изиграят лоша шега, не си сам все пак! Това е танц за двама и ако не танцуваш....партньори колкото щеш И монахините се мръщят на нарязани краставици!
kajo, мечтата ти за обществена комуна, в която всеки го слага на всеки по всяко време, очевидно няма да се сбъдне тук.
Така че успокой малко топката и остави хората сами да преценяват, кога и с кой да си лягат. Търсиш нещо, което няма как да намериш.
Така е Кайчо....трудна работа е това със суинга.....нож с две остриета.
Ми незнам за него....ма аз съм на това мнение....таз работа не е за мен....аз съм егоист...искам цялото внимание да е за мене...
Да,но ти си признаваш,че си ,,егоист",а останалите покварени души плямпат за религия,морал,съвест...............
п.п.в един суинг може да ти се даде много внимание
Да,но ти си признаваш,че си ,,егоист",а останалите покварени души плямпат за религия,морал,съвест...............
п.п.в един суинг може да ти се даде много внимание
Сигурно, но точно това внимание не търся...а личното, Кайчо. На 4 очи ми е по-добре...да ти кажа...ма хора разни..идеали разнообразни...
---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:42 ----------
Comment